ProefLOKAAL Bommelerwaard

een herkennings- en ontmoetingspunt voor alle fijnproevers uit de Bommelerwaard
 

Over ons

ProefLOKAAL Bommelerwaard stimuleert de samenwerking tussen streekproducenten en 'samenstellers'.  Welk lekkers heeft de Bommelerwaard allemaal te bieden? Via co-creatie brengt ProefLOKAAL lokale smaken, producenten en samenstellers zichtbaar en herkenbaar onder de aandacht van het publiek. Waar komt het product vandaan, hoe groeit & bloeit het en wat voor gerechten kun je ermee bereiden? Dit leidt tot smaakvolle verrassingen.

Deze culinaire resultaten zijn jaarlijks te ontdekken bij de Proeflokaal evenementen.

ProefLOKAAL zet de Bommelerwaard op de (menu)kaart en is hét herkennings- en ontmoetingspunt voor fijnproevers.


Wordt lid van de "Club van 25" van ProefLOKAAL Bommelerwaard!

Je hebt vast gehoord van de stappen die we nemen om samen met het Regionaal Investeringsfonds Rivierenland te zorgen dat de activiteiten van ProefLOKAAL verduurzaamd worden.

We bestendigen dan ook de relatie met de lokale producenten en samenstellers en we willen ook de band die we hebben met de gasten van onze evenementen graag verder uitbouwen. We doen dat enerzijds door onze evenementen op te schalen en hierdoor een groter publiek te betrekken maar er is ook de wens om onze "fans en vrienden" meer aan ons te verbinden. We hebben uiteraard de Facebookpagina en de digitale nieuwsbrief waarop u misschien al geabonneerd bent. Voor bedrijven zullen we binnenkort een aantal opties komen om de relatie met ProefLOKAAL vorm te geven te en dit voorjaar introduceren we voor u als terugkerende gast op de ProefLOKAAL evenementen: de Club van 25.

De naam representeert enerzijds clubgevoel; dat je elkaar herkent en samen optrekt voor iets waar je in gelooft en drukt in cijfers de financiële bijdrage uit die we van clubleden vragen: 25 euro per jaar. We zochten een bedrag dat ons, bij genoeg clubleden, vooruithelpt en voor menigeen een niet te grote drempel is om bij te dragen.  We nodigen je hierbij uit om lid te worden van de Club van 25 en omdat je dan lid bent, dit ook te stimuleren bij je vrienden!

Download de onderstaande .PDF voor alle informatie, tot snel!

De club van 25.pdf